Info om bøker og hvordan leveransen av bøker bør v

Info om bøker og hvordan leveransen av bøker bør v

Publisert av Ove Killingberg den 03.02.21. Oppdatert 05.04.24.

ønsker ikke leveranser av bøker i plastposer, plastsekker eller ODA-kartonger e.l. matkasser. Vi ber dere pakke bøker i solide pappesker, banankasser er en god og solid størrelse.

Stygge bøker, bøker som lukter, leksikon, tynne/lite aktuelle mat- og helsebøker fra før 2015 kan kastes som restavfall. Husk at utdatert faglitteratur om data o.l, gamle skolebøker, studiehefter, gamle årbøker og «Hvem, Hva, Hvor» etter 1960 er heller ikke salgbart. De slitne barne-bøkene med tydelige tyggemerker kan også kastes som restavfall. Eldre bøker kan være førsteutgaver, ta derfor en titt foran i boken før den kastes.

Store flyttekasser er vanskelige og tunge å håndtere for oss. Vi ønsker også at dere fyller kassene helt opp, halvtomme kasser er vanskelig å stable.                                               

Ren søppel kan leveres direkte på Yggeset eller kastes som restavfall.

Vi henvender oss til alle våre givere med en oppfordring om å følge retningslinjene for bøker og musikk beskrevet på denne siden.

Til slutt vil vi takke alle våre givere, som gjør det mulig for oss å styrke samhold og trivsel i vårt nærmiljø, på landsbasis og internasjonalt samarbeide.           

Asker, 15.02.24

Morten Pettersen