Mottak av bøker

Publisert av Ove Killingberg den 03.02.21. Oppdatert 02.05.22.
Vi er interessert i alt av bøker med stive permer og pocket, LP-plater, CD’er, DVD’er, noter, musikk- og visebøker samt tegneserier.
 Mottak av brukte bøker og annet til bokmarkedet skjer hver onsdag mesteparten av året kl. 18-20 på lageret vårt. NB: Lageret er stengt i januar, juni, juli, august og desember, i påskeuken, offentlige helligdager og dersom onsdag faller på en dag før offentlig helligdag. På mottaket ønsker vi at dere ikke går ut av bilen, men lar medlemmene i Lions tømme bilen isteden, etter å ha rygget inn til låvedøra.

Lageret ligger i låven på Asker Prestegård, Kirkeveien 125.
Kjør langs den store røde låven i retning mot Jansløkka skole. Rundt hjørnet ved låvebroen ligger lageret.

SE KART (Google Map)  eller   Bilde av låven (StreetView)

Bøker bør antas å være salgbart. Vi tar derfor ikke imot Leksikon, Det hendte o.l., 70-80 talls Bokklubb-bøker er heller ikke særlig salgbart for oss.

Vi ber dere pakke bøker i pappesker. Banankasser er en god størrelse. Store flyttekasser er vanskelige og tunge å håndtere for oss. Det er flott hvis dere kan fylle kassene helt, halvtomme kasser er vanskelig å stable. Plastposer er lite egnet for pakking av bøker – de blir raskt deformerte.

Vi henvender oss til alle våre givere med en oppfordring om å følge retningslinjene for bøker i foranstående tekst, slik at vi kan fortsette med våre ukentlige mottak på Prestegårdslåven i Asker.

Kontakt oss gjerne på tlf. 46 62 33 85 eller på mail  nesbru-hvalstad@lions.no

Til slutt vil vi takke alle våre givere, som gjør det mulig for oss å styrke samhold og trivsel i vårt nærmiljø, på landsbasis og internasjonalt samarbeide.